Въпроси и отговори

•  Кога започват и мога ли да се включа, ако даден курс вече е започнал?

Курсовете могат да започнат по всяко време, ако има сформирана група от минимум 8 до максимум 10 човека.  Ако за определен курс, все още няма необходимия брой хора, ние ти предлагаме две опции – или да изчакаш до момента на сформиране на групата, или да започнеш веднага индивидуално или полуиндивидуално обучение.

Ако даден курс е започнал и са минали не повече от 6 (шест) часа, можеш да се включиш веднага, а пропуснатите часове ще ги компенсираш допълнително. За всички предстоящи курсове, можеш да следиш в секцията ни “Новини“,. Всичко актуално можеш да намериш именно там!

•  Кога мога да посещавам курсовете ?

Ако си избрал индивидуалната форма на обучение, която ние предлагаме, времето на посещение и броят на учебните часове седмично зависи изцяло от теб. Ако учиш с група, можеш да идваш след работа, или в събота и неделя. Предлагаме ти и опции за дневни групи през седмицата. За допълнителна информация относно времето на посещение, виж Графика на обучение.

•  Как става записването?

Това е лесно. Обади ни се! Телефоните, които могат да те свържат с нас са стационарен – 02 /832 00 56 и мобилни – 0896 80 77 80, както и 0885 818 369
След като си достигнал дотук, сигурно би предпочел и Интернет като комуникационен канал ? Eлектронна поща: bdfin@mail.bg, Можеш да ни намериш и през нашата Facebook фен страница.

Следващата стъпка, след като вече си се свързал с нас, или лично си посетил нашия офис е да обсъдим за конкретните ти желания, и умения. Всеки наш курсист полага входящ тест за определяне на нивото, освен напълно начинаещите. Входящият тест е от изключителна важност и ще помогне, както на нас, така и на теб, за да прецениш докъде си стигнал в подготовката си и докъде искаш да продължиш с нашата помощ. Чрез определяне на твоето ниво на езикова компетентност, ще изготвим зедно индивидуалната или груповата програма на обучение.

•  Колко продължава един курс при нас?

Продължителността на курсовете е различна и зависи от това каква професия ще бъде избрана.

• Как мога да компенсирам пропуснати часове, ако ми се налага да отсъствам?

Не се притеснявай за това! Ако ти се наложи да отсъстваш по определени причини, ти даваме правoто на две безплатни индивидуални посещения преди или след отсъствието ти.

•  Има ли възможност да платя таксата за обучението си разсрочено?

Отговорът ни е положителен. При започване на курса, имаш възможността да ни заплатиш половината такса, а останалата част от парите ще очакваме в средата на обучението ти.
Всичко останало за таксите можеш да намериш в http://www.schooling.bg , в нашия сайт.

•  Откъде да закупя учебните материали?

Учебните материали ще ти ги осигурим ние. Няма да се налага да ги търсиш по книжарници или издателства.